OFERTA / CENNIK
Nazwa zobowiązuje,
zatem aby Historie mogły stać się prawdziwie Dzikimi, cały obiekt oddajemy Wam na wyłączność - dar i przekleństwo - co zrobić z tą wolnością? Co dzieje się w Młyniku, zostaje w Młyniku. Proponujemy dwie opcje:SEZON WYSOKI
Od maja do końca sierpnia.- wynajęcie dużego domu (3 sypialnie - 6 osób i możliwość korzystania ze wszystkich dodatkowych opcji) - 2600 zł / dobę
- wynajęcie dwóch domów (5 sypialni - 10 osób i możliwość korzystania ze wszystkich dodatkowych opcji) - 4000 zł / dobę
SEZON NISKI
Od stycznia do końca kwietnia oraz od września do końca grudnia*- wynajęcie dużego domu (3 sypialnie - 6 osób i możliwość korzystania ze wszystkich dodatkowych opcji) - 1800 zł / dobę
- wynajęcie dwóch domów (5 sypialni - 10 osób i możliwość korzystania ze wszystkich dodatkowych opcji) - 3000 zł / dobę
*Wielkanoc, Święta Bożego Narodzenia oraz Sylwester podlega indywidualnej wycenie.
W ramach pobytu u nas nie musisz się o nic martwić. Czyste powietrze rozwieje miejskie niepokoje, jezioro ukoi skołatane nerwy, cisza wypełni serca, a mazurski las wyżywi. A jeśli natura nie wszystko z listy ogarnie, to zadbamy o to my.
PRIVATE CHEF NA POKŁADZIE – pełne wyżywienie – 280 zł / os. / dobę
Oferta może być rozszerzona o dodatkowe atrakcje, które pozwolą Wam poznać i rozkochać się w regionie, w jego kulinarnym wymiarze, np.:
- Talerzyki – kolacja w formie mniejszych przystawek, do próbowania i dzielenia się. To doskonała propozycja dla kobiet, idealna na wieczory panieńskie, baby shower, czy inne kobiece wydarzenia. Ta forma serwowania potraw świetnie sprawdza się do długich rozmów i pozwala na eksplorację różnorodnych smaków i potraw – 300 zł / osobę.
- Kolacja degustacyjna Dzikich Historii nasze flagowe wydarzenie wieńczące Wasz pobyt – 480 zł / osobę.
Kolacja degustacyjna to uroczyste wydarzenie oraz nietuzinkowy popis umiejętności i kreatywności Szefowej Kuchni, który składa się zazwyczaj z ok. 8 dań oraz dodatków.
Potrawy tworzone są zawsze zgodnie z porami roku i kalendarzem natury, z naturalnych i lokalnych składników.
Kolacyjne menu tworzone jest indywidualnie dla każdej grupy Gości.
Smakując kolejne dania nie chodzi już tylko o zaspokojenie głodu, lecz przede wszystkim o pełne kulinarne doznanie. Kolacji towarzyszy specjalna oprawa – Szefowa Kuchni opowiada o daniach, pochodzeniu składników a także historii Warmii i Mazur. Podczas kolacji zabieramy naszych Gości na kulinarny spektakl.
A najlepsze w Dzikich Historiach jest to, że kiedy Goście odwiedzają nas ponownie, Ewa i Sandra za każdym razem czekają z zaskakującą i nową kulinarną propozycją.
Uwaga, poleją się łzy!
W cenie pobytu dostępne: pościel, ręczniki, szlafroki, kapcie jednorazowe, suszarki do włosów. Nasze domy pomieszczą komfortowo 10 osób. Jeżeli chcecie przyjechać nieco większą grupą – dajcie znać, zrobimy wszystko, co w naszej mocy, żeby Was ugościć.